Sisärakentaminen ammattilainen pohjois-savossa

044 233 5369

Näkö ja aurinkosuojat

Kattava palvelumme sisältää kaiken ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon – niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Voimme tarjota esimerkiksi uusia ideoita asunnon laittoon sekä logolla varustettuja tuotteita yrityksille. Palvelemme myös aurinkosuojien ylläpidossa askarruttavissa asioissa tuotteiden pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Tarjoamme tuotteita aina valosuojauksesta näkösuojaukseen ja sisustukseen. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi alumiinisälekaihtimet, rullaverhot, väli- ja verhokiskot , sekä taulu- ja suihkuverhokiskot. Tuotteissa on laaja valikoima värivaihtoehtoja rungon, kiinnikkeiden sekä säätimien väreihin. Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavilla sekä käsikäyttöisinä että moottorikäyttöisinä. Moottorikäyttöön vaihtoehtoina ovat verkkovirta, akkukäyttö sekä paristokäyttö. Tuotteilla on myös laaja kaukosäädin valikoima sekä mahdollisuus väyläohjaukseen. Valmistamme Kuurnankadulla itse, taidolla ja laadukkaasti käsikäyttöiset säleverhot, rullaverhot, verhokiskot ja taulukiskot.

Pimennysrullaverhot

Pimennysverholla saat pimeän huoneen myös päiväsaikaan. Verho pimentää huoneen täydellisesti eikä läpäise valonsäteitä. Pimennysverho on hyvä apu esimerkiksi uniongelmista kärsiville ja vuorotyöläisille.

Pimennystä voidaan vielä tehostaa yläkotelolla ja sivukanaaleilla joiden sisällä rullaverhon kangas liikkuu.
Verhon komponenttien värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa ja musta.

Terassimarkiisi

Terassimarkiisi on hyvä ratkaisu kotiin tai liiketilaan – terassimarkiisilla suojaat tilan auringon paahteelta ja luot ihanteellisen ympäristön oleskeluun, myös sadekelillä. Terassimarkiisit koostuvat säänkestävistä osista ja tukevista runkomateriaaleista.

* Terassimarkiisit koostuvat säänkestävistä osista ja tukevista runkomateriaaleista.
* Laaja mallisto erilaisia vaihtoehtoja.
* Käyttö onnistuu veivi- tai moottorikäyttöisenä.
* Moottorikäyttöiseen saatavilla aurinko-/tuulitunnistimet sekä paljon erilaisia kaukosäädinvaihtoehtoja.
* Etuprofiiliin saatavilla lisäksi veivikäyttöinen pystykangas, jolla saat auringon- ja näkösuojauksen kokonaiseksi markiisin etupuolelle.
* Käsikäyttöiseen saatavilla mainiot tuulituet etuprofiiliin.
* Runkoväreinä ovat vaaleaharmaa, antrasiitti, valkea ja musta
* Kankaan materiaalivaihtoehtoja ovat polyester 100% ja akryyli 100%.

Some-linkit

Osoite:

Ajajamtie 3

70780 Kuopio

Suomi

Puhelin:+358 44233 5369

asiakaspalvelu@kuopionsisustusasennus.fi